Danmarks førende inden
for gulvtæpper

– tæpper i lange baner og i afpassede størrelser

Alt indenfor tæpper

Hos Scheibel Tæpper er vi førende inden for linoleumsgulve, vinylgulve og væg til væg-gulvtæpper. Vi tilbyder mange forskellige typer af tæpper, som du bl.a. kan få et indblik i her på siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af farver og mønstre, så du kan finde et gulvtæppe, der passer til lige netop din bolig. Det er vigtigt at vælge det helt rigtige gulvtæppe, der liver dit rum op.

Hos os er det kun fantasien, der sætter grænserne. Vi rådgiver dig gerne i forhold til farve- og materialevalg, hvis du besøger os på vores adresse i Ringsted. Her hjælper vi også ofte kunder fra Slagelse, Sorø, Haslev og omegn – så tøv ikke med at aflægge os et visit.

 

VI TILBYDER FØLGENDE TÆPPER


VÆG tIL VÆG

Vores lager er stort og det er derfor muligt at få skæret et væg til væg-tæppe og få det med hjem med det samme. Vi har også mulighed for at levere og montere.

Vores udvalg af kvalitetstæpper er stort og med fokus på kvalitet. Det betyder, at tæpperne har en stærk slidstyrke. Det er værd at tage med i overvejelsen, hvis du er på udkig efter et tæppe til et rum, hvor du opholder dig meget.

Se væg til væg gulvtæpper

product

tæppefliser

Tæppefliser er både flot og praktisk. Man kan lave mange forskellige mønstre, både symetriske og i kvadrater. Det er muligt også at lave forskellige farvekombinationer. Hvis man uheldigvis kommer til at lave en skade på tæppet, kan man nemt skifte pågældende flise ud.

Kom ned i vores butik og se hele udvalget

product

pyntetæpper og ægte tæpper

Vi har afpassede tæpper i alle afskygninger – kelim, rya, sisal, ægte tæpper og tuftede tæpper. Der er nogle med stærke farver og nogle i mere stille farver. Vi forhandler tæpper fra KILROY, LINIE-DESIGN, REZA og C. OLESEN.

Et gulvtæppe bidrager til en hyggelig stemning i rummet, hvor et klinke- eller trægulv for nogle kan virke lidt for ’koldt’. Et lyst gulvtæppe kan f.eks. få rummet til at virke større, end det er. Sæt dit præg på din bolig med et kvalitetsgulvtæppe fra Scheibel Tæpper.

product

Gulvtæpper efter dine mål og ønsker

Hos Scheibel Tæpper finder du et stort udvalg af tæpper i alle afskygninger. Blandt tæpperne finder du bl.a. kelim, rya, sisal, ægte tæpper samt tuftede tæpper.

Du kan finde dit nye pyntetæppe hos os, der kan bidrage til en afslappet atmosfære. Vi har gulvtæpper både til dem, der ønsker et tæppe i en stærk farve – og til dem, der ønsker mere stille og rolige farver.

product

Vælg det helt rigtige tæppe hos os

Når du er på udkig efter et nyt tæppe, skal du overveje, hvilket rum tæppet skal lægges i. Der er nemlig stor forskel på, om du er på jagt efter et blødt soveværelsestæppe – eller om tæppet skal placeres i stuen eller entreen.

Som forhandler af EGE-tæpper, der er Danmarks største og førende tæppefabrik med væg til væg, tilpassede tæpper og tæppefliser, kan du finde et tæppe, der passer til dit hjem og din stil. Vi forhandler desuden også kvalitetstæpper fra FLETCO og HAMMER.

Vi sørger for at vejlede dig til, hvordan du bedst muligt rengør og plejer dit nye gulvtæppe.
kommer selvfølgelig også gerne ud til dig og monterer dit nyt tæppe. Ring gerne på tlf. 57 61 00 73.