Væg til væg gulvtæpper

– mulighed for levering og montering

Bredt udvalg af væg til væg gulvtæpper

Hos Scheibel Tæpper har vi mange forskellige typer af væg til væg gulvtæpper, hvor det er muligt at få det tilskåret, så det er klar til at blive lagt væg til væg hjemme hos dig. Vores lager er så stort, at det er muligt at få skåret tæppet og få det med hjem med det samme.

Vi har mange moderne væg til væg tæpper i vores butik i Ringsted, hvor kunder fra omegnen, herunder fra bl.a. Slagelse, Haslev og Sorø, ofte besøger os.

Skab en hyggelig ramme om dit hjem med et væg til væg tæppe

Med et væg til væg tæppe sikrer du en hyggelig og varm stemning i dit hjem. Et tæppe kan ændre akustikken i rummet fuldstændigt og vil derfor fungere som en ramme om rummet – noget, som ingen anden gulvbelægning kan i samme grad. Vi tilbyder dig at få tæppeprøver med hjem, så du kan være sikker på at vælge det rigtige gulvtæppe.

 

Gulvtæppe prøver

VÆG TIL VÆG GULVTÆPPE TIL ERHVERT RUM


I vores sortiment er der mulighed for at tilvælge forskellige bagsidebeklædninger, der har en betydning på akustikken og komforten. Vi sammensætter væg-til-væg-tæppet efter, hvilke ønsker du har til det pågældende rum, som tæppet skal lægges i.
Læs nærmere her om fordele ved tæpper i de forskellige rum:

 

Væg til væg tæppe i stuen

Gulvtæpper væg til væg er en fantastisk mulighed for at bringe hyggen ind i stuen. Giv stuen et moderne udtryk ved at finde frem til det helt rigtige tæppe til indretningen.

Slidstærk tæppe

Det er en god idé at have in mente, at du vælger et slidstærkt tæppe, der er nemt at rengøre.

Væg til Væg gulvgæppe i stuen

Til trappen & entre

Har I trapper i boligen, som er glatte og vil du derfor gerne have skridsikre trin? Så kan et tæppe være løsningen. På trappen kan du skridsikre trinnene ved at vælge trappetæpper eller trappeskåner.


Til kontoret - Gulvtæppe

På kontoret bliver støjniveauet påvirket af, hvilken akustik gulvet medfører. Et væg-til-væg-gulvtæppe vil være med til at støjdæmpe i de åbne kontorlandskaber.

Gulvtæpper til trappen

Væg til væg tæpper i uld

Mange foretrækker tæpper i materialet uld, fordi man på den måde er sikret dejlige, bløde tæpper i rummet. I butikken vil du finde et bredt udvalg af uldtæpper.


Væg til væg gulvtæppe med mønster

Mønster skaber spil på gulvet og giver rummet liv. Især på børneværelset er det populært at vælge et mønstret tæppe.

Væg til Væg gulvgæppe med mønster

Montering og levering af væg til væg gulvtæpper

Vi tilbyder levering og montering af tæpper efter dine behov. Mål, fibertyper, konstruktion og prisklasse skal selvfølgelig passe til dine ønsker – og det gør vi hos Scheibel Tæpper meget ud af. Gå gerne på opdagelse i vores brede udvalg i butikken eller få en forsmag her på siden.

Få den perfekte finish på dit tæppe: Vælg professionel montering

Uanset hvor tæppet skal bruges, og hvilket design du ønsker, er tæppets stil altafgørende for, hvilken stemning rummet får efter monteringen. Derfor vil vi hellere end gerne rådgive dig til at finde det bedste tæppe til din bolig. Når du vælger et gulvtæppe væg-til-væg, kan du tilvælge, at vi monterer tæppet for dig. På den måde er du sikker på, at selv de store tæpper bliver lagt korrekt – og uden luftbobler eller folder.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre nærmere om vores priser for væg til væg tæpper.

Ring på tlf. 57 61 00 73, hvis du ønsker at vide mere om os eller vores services.