Vinylgulve & linoleumsgulve

– montering og levering er muligt

Linoleumsgulve og vinylgulve i høj kvalitet

Hos Scheibel Tæpper har vi både vinyl- og linoleumsgulve til dig, der ønsker et gulv i et stærkt og miljømæssigt materiale. Vi forhandler alt indenfor linoleumsgulve i banevarer fra Forbo. Dem kan vi tilskære, så du kan tage gulvet med hjem samme dag. Vi tilbyder her levering og montering i hjemmet efter bestilling.

Vi har også et bredt udvalg af vinylfliser fra Tarkett, der er meget populære bl.a. på grund af det flotte og solide resultat, som vinyl bidrager til. Vinyl er praktisk og kan stilmæssigt bruges i alle husets rum på grund af de mange muligheder

Mange er i tvivl om, hvad den præcise forskel på de to typer af gulv er. Fælles for gulvene er en høj slidstyrke, som mange foretrækker, når de er på udkig efter et flot, langtidsholdbart gulv til boligen.

 

linoliumsgulve

Vi forhandler alt indenfor linoliumsgulve i banevarer fra Forbo. Det kan tilskæres og tages med hjem samme dag eller leveres + monteres i hjemmet efter bestilling.

En stor fordel ved at vælge linoleum er f.eks. at gulvet føles blødt og dejligt at gå på. Med skumplast under linoleum vil du få et gulv med lyddæmpende effekt.

Linoliumsgulve

vinylgulve

Fliser i venyl fra Tarkett er meget populære og giver et flot solidt resultat – i alle forskellige inderum.

Vinylgulvet i sig selv har en lyddæmpende effekt i rummet. Ved slid er vinyl mere resistent overfor fugt og pletter, hvis man sammenligner det med linoleum. Montering af et vinyl er lettere da det ikke skal limes til underlaget.

Gulvtæpper til trappen

Hvad er forskellen på vinylgulve eller linoleumsgulve?

Som navnet linoleum antyder, indeholder disse gulve blandt andet linolie, som er et af de naturmaterialer, der bruges til fremstilling af denne type gulv. Vinylgulvet bliver derimod fremstillet af syntetiske materialer. Til trods for dette fremstilles de syntetiske materialer miljøvenligt – og derfor er begge typer gulv en miljøvenlig løsning at vælge.

Følelsen af gulvet kan variere, selvom begge gulve er bløde at gå på. Linoleum er dog oftest hårdere i materialet end vinyl. I forhold til slid er vinyl mere resistent overfor fugt og pletter, hvis man sammenligner det med linoleum. Montering af et vinyl er lettere, fordi linoleumsgulve skal limes på underlaget, hvilket kræver vores kompetencer til at udføre lægningen korrekt.

Begge gulve har mange fordele udover den miljømæssige fordel. Gulvene er nemme at rengøre med blot en fugtig klud og rengøringsmiddel. Desuden er gulvene også hurtige at opvarme, hvilket vil sige, at når du tænder for varmen i boligen, går der ikke længe, før du har et opvarmet og dejligt gulv. For et æstetisk flot og praktisk gulv kan du vælge både vinyl eller linoleum.

 

Kontakt os eller besøg vores butik

Vi ved, at det betyder meget at føle og fornemme på materialer, før man tager en beslutning. Derfor byder vi dig velkommen inden for i vores store butik i Ringsted, hvor vi har over 500 kvm fyldt med forskellige typer af gulvbelægning og tæpper.

Overvejer du linoleumsgulv ovenpå trægulv eller klinker, kommer vi gerne med gode råd til, hvordan du får det bedste resultat. Vi er eksperter i gulvbelægning, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Ring på tlf. 57 61 00 73.

Vi monterer, leverer og rådgiver kunder fra hele området, herunder Sorø, Haslev og Slagelse. Kontakter du os, kommer vi gerne med vores bud på, hvad prisen for et nyt linoleum- eller vinylgulv inkl. lægning ca. vil koste.