Tæppeforretning i Ringsted

Velkommen hos Scheibel Tæpper – din lokale tæppeforretning i Ringsted. Siden 1934 har vi leveret kvalitetsgulve og -tæpper. Vi har med andre ord et bredt sortiment inden for tæpper, gulvbelægning og gardiner. Med vores erfaring er vi i stand til at give en professionel service, så du finder lige præcis det, som du har behov for.

I vores tæppebutik i Ringsted har vi 500 kvm fyldt med ægte tæpper, væg til væg gulvtæpper og pyntetæpper. Udover at være erfaren tæppeforhandler har vi også et stort udvalg af vinylgulve og linoleumsgulve gulve, der egner sig godt i alle rum på grund af det slidstærke og flotte materiale.

 

i Familien i generationer

Familien Scheibel har i mange generationer ejet Tæppeforretningen, så passionen for gulvbelægning går langt tilbage. Det hele startede i 1934, hvor vi ejede Farvemessen, som lå i Sct. Hansgade 29.

Siden flyttede Farvemessen lidt længere hen ad samme gade – i nummer 13. Vi har altså været inden for faget i mange år, og vi har derfor mulighed for at montere alle typer af gulvbelægning og udføre arbejdet i høj kvalitet.

product

Stor tæppebutik på 500 kvm

I vores tæppebutik i Ringsted har vi en stor hal på 500 kvadratmeter som er fyldt med tæpper i alle afskygninger. Her sørger vi altid for, at alle kunder føler sig velkomne. Det gør vi ved at give alle vores kunder en god og personlig service, som hjælper dem til at finde frem til lige netop det, de har brug for.

Vi kommer med den rette professionelle vejledning og giver altid et attraktivt tilbud. Når du skal have et nyt gulvtæppe, er det meget vigtigt, at opmålingen sker 100 % korrekt. Kontakt os gerne, hvis du ønsker en præcis opmåling af dit gulv. Når du skal vælge ny gulvbeklædning, betyder det også meget, at du finder det helt rigtige ift. design, komfort, konstruktion og prisklasse.

I vores butik kan du komme og mærke på materialerne, og her udleverer vi også tæppeprøver på dit kommende tæppe, så du kan se, hvordan tæppet tager sig ud hjemme i din bolig, før det monteres.

 

Besøg tæppebutikken i Ringsted

Vi har gratis parkering ved tæppebutikken, så alle kunder kan opleve vores store sortiment. Uanset om du kommer fra Sorø, Slagelse, Haslev eller en helt tredje by, er du meget velkommen i vores store tæppeforretning. Her deler vi gerne ud af vores erfaring, så du finder den gulvbelægning, der lever op til dine krav og ønsker.

Kontakt os gerne.
Har du en specifik forespørgsel eller spørgsmål til os eller vores varer – så kontakt os gerne. Ring på 57 61 00 73. Vi glæder os til at se dig i vores butik.